Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden
Club voor de Bracco Italiano & Spinone in Nederland
ORGANISATIE
CLUB ONLINE
ONZE RASSEN
PUPS & HERPLAATS
FOKKEN
CLUB INFO
RESULTATEN
EMAIL
CONTACT
BESTUUR LEDEN BLOG BRACCO ITALIANO GEBOORTEBERICHT VISJ FOK REGELS CLUB NIEUWS SHOW VOORZITTER
STATUTEN & HR FACEBOOK PAGINA SPINONE DEKBERICHT VISJ FOKKERS AGENDA WERK SECRETARIS
AANMELDEN LID WEBPAGINA HOME GEZONDHEID HERPLAATSER NIEUWS ARCHIEF KAMPIOEN PARADE PENNINGMEESTER
OPZEGGEN LID         LINK VISJ TITELS  

CLUB NIEUWSACTUEEL

Herplaats Bracco Italiano & Spinone

Good old Pablo zoekt een nieuw huis…

Pablo is een Bracco Italiano van 11 jaar oud (2 mei 2009) al zou je het aan zijn gedrag en levendigheid niet merken.

Door omstandigheden kan zijn baasje naar zijn eigen mening niet goed voor hem zorgen. Pablo verdiend beter vindt hij. De hond is nooit alleen geweest en dat is het enige probleem.

Voorheen leefde hij samen met baasje en zijn ouders en altijd in gezelschap. De ouders van baasje zijn kort achter elkaar overleden en nu staat baas er allen voor, en kan hem niet geven wat hij alle jaren heeft gehad en vindt dat Pablo dat wel verdiend.

Pablo is gek op wandelen in het bos voor uren. Onderweg naar het bos heeft ie het al door, dan zit hij op de voorbank van de auto met zijn kop buiten het raam en je ziet hem genieten. Pablo houdt van iedereen, kinderen, ouderen, babies, katten, andere honden, hij heeft een goed karakter. Luister goed naar zijn commando's (in t Engels, moedertaal van baas) en heeft zeker de standaard 'Bracco doofheid' op zijn tijd.

Als Pablo alleen is gaat hij loeien en trillen van de stress. Op deze leeftijd niet zo prettig. Als hij bij mensen (met of zonder honden) is gaat het erg goed met hem, dan is hij 'chill'. Alleen, samen met een andere hond gaat ook goed.
Baasje moet veel weg en hij vind het verschrikkelijk om Pablo iedere keer uit zijn ritme te moeten halen. Dan weer hier heen, dan weer daar heen, steeds wisselend. Op die leeftijd ook geen pretje.

Pablo is een 11 jaar oude hond en kent zijn kwaaltjes, zijn gebit is niet meer zo netjes, hij heeft licht cataract in één oog en heeft hier en daar een ouderdomsbultje. Hij wordt uiteraard, Bracco wise, steeds grijzer…

Pablo is geboren in Engeland, dus het is nu een beetje moeilijk om hem terug te sturen naar de fokker, die bovendien ook niet meer fokt.
Wij helpen baasje graag om Pablo een goed tehuis te geven.

Bent u geďnteresseerd om Pablo zijn laatste levensjaren bij u te laten slijten, of weet u iemand die dat mogelijk zou willen, stuur dan een mail aan voorzitter@verenigingitaliaansestaandejachthonden.nl

Wij brengen serieuze mensen in contact met de huidige eigenaar die in Noord Brabant woont.

 

PABLO

   
© Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden