Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden
Club voor de Bracco Italiano & Spinone in Nederland
ORGANISATIE
CLUB ONLINE
ONZE RASSEN
PUPS & HERPLAATS
FOKKEN
CLUB INFO
RESULTATEN
EMAIL
CONTACT
BESTUUR LEDEN BLOG BRACCO ITALIANO GEBOORTEBERICHT VISJ FOK REGELS CLUB NIEUWS SHOW VOORZITTER
STATUTEN & HR FACEBOOK PAGINA SPINONE DEKBERICHT VISJ FOKKERS AGENDA WERK SECRETARIS
AANMELDEN LID WEBPAGINA HOME GEZONDHEID HERPLAATSER NIEUWS ARCHIEF KAMPIOEN PARADE PENNINGMEESTER
OPZEGGEN LID         LINK VISJ TITELS  

CLUB NIEUWSACTUEEL

VISJ KAMPIOENSCLUBMATCH

2023 EEN VISJ-CLUBMATCH met extra Italiaans tintje!
Zondag 4 juni 2023
Dit jaar hebben wij het genoegen onze 13e Kampioenschapsclubmatch (KCM) te organiseren op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilens, alwaar dat weekend ook het super leuke ItaliŽ evenement plaats vindt.

Wat is het ItaliŽ evenement.
H
et ItaliŽ Evenement is het lekkerste Italiaanse zomerfeest van Nederland wat niemand wilt missen. Het ItaliŽ Evenement is een belevingsevenement op de mooiste locatie in Nederland. In de parken en tuinen van Kasteel de Haar genieten we elk jaar een heel weekend lang van het lekkerste en mooiste wat ItaliŽ te bieden heeft. Het is een feest voor de bezoekers, de exposanten en de organisatie. In midden Nederland, dus goed bereikbaar voor iedereen. Deze zomer viert het ItaliŽ evenement het 20-jarig bestaan. Proef, ontdek en beleef ItaliŽ in Nederland!
Bezoek de "ItaliŽ evenement" webpagina

Meedoen aan de Kampioenschapsclubmatch (KCM) van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden
Op zondag 4 juni 2023 is de KCM van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden, er kunnen Bracco Italiano en Spinone van zowel leden als niet leden meedoen. Wij roepen al onze leden op om deel te nemen aan dit vereniging evenement. En is het niet mogelijk om uw hond in te schrijven dan zouden wij het geweldig vinden als u de deelnemers komt aanmoedigen op deze dag.

Een Italiaans feestje voor alle leden
Bent u lid van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) of heeft u ingeschreven voor onze KCM op 4 juni 2023 dan kunt u tegen een gereduceerde prijs een aanvraag doen voor (extra) entreekaart(en) via clubmatch@verenigingitaliaansestaandejachthonden.nl
U betaald dan Ä 15.00 per entreekaart, met deze entreekaart heeft dan 1 persoon, 1 dag toegang tot het gehele ItaliŽ Evenement.
LET OP!
De vereniging heeft een beperkt aantal van deze kaarten beschikbaar dus geldt dit aanbod zolang onze voorraad entreekaarten strekt (OP=OP).
Er zijn natuurlijk ook entree kaarten te koop bij de kassa van het ItaliŽ Evenement.

Inschrijven voor onze KCM kan alleen via onlinedogshow
Schrijf uw Bracco of Spinone in voor de VISJ KCM 2023 en u ontvangt automatisch 1 gratis entreekaart per ingeschreven hond. Met deze entreekaart heeft u op zondag 4 juni 2023 van 10.00-18.00 uur toegang tot het gehele ItaliŽ Evenement. U krijgt na inschrijving een bevestiging per email.
Een week voor aanvang van de KCM kunt u het toegangsbewijs voor de KCM en entree kaart verwachten, beide worden toegezonden per email!

De inschrijving van de VISJ KCM is geopend!
De inschrijving sluit op 23 mei 2023, of zodra het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt.

Ga naar onlinedogshows.eu


Voor het eerst met je hond naar een show
Op de webpagina van de Raad van Beheer vind je nuttige informatie.
https://www.houdenvanhonden.nl/actief-met-je-hond/showen-met-je-hond,
https://www.houdenvanhonden.nl/actief-met-je-hond/showen-met-je-hond/deelnemen-aan-shows/


Keuring
Wij hebben raskeurmeester mevrouw Reeskamp-Blok kunnen strikken om de ingeschreven Bracco Italiano en Spinone te keuren. Op Internet vonden wij dit leuke artikel waar Lida Reeskamp-Blok zich zelf voorstelt.
Klik hier voor het Lida Reeskamp - Blok artikel

De keuring is op 4 juni 2023 en begint om 11.00 uur. Het terrein is open vanaf 10.00 uur.
De deelnemers aan de KCM moeten zich tenminste om 10.30 uur hebben gemeld bij het secretariaat bij de showring die zich op het evenementen terrein bevindt. Het secretariaat is vanaf 10.00 uur tot 10.30 uur open. Aan het einde van de raskeuringen, is de verkiezing Best in Show 2023. Lees ook het VISJ Tentoonstellingsregelement klik hier!

Parkeren
Parkeren gebeurt op aanwijzing van de organisatie van het ItaliŽ evenement.
Er is een zeer ruime parkeerplaats aanwezig tegenover de ingang van Kasteel de Haar.
Parkeerkosten zijn Ä11,- per dag/dagdeel. Parkeerkaarten kunnen worden gekocht bij de kassa's van Kasteel de Haar. Er kan uitsluitend met pin betaald worden.

BELLO & BRAVO titel 2023
Natuurlijk beste leden, we hebben ook weer de BELLO& BRAVO competitie. Maar omdat de KCM deze keer in de zomer is georganiseerd, is het niet mogelijk de veldwedstrijd ook in het zelfde weekend te organiseren. Wij organiseren net als de andere jaren in het najaar de veldwedstrijd, datum volgt nog. Tijdens de KCM (4 juni 2023) en de veldwerkwedstrijd (dd nog onbekend) worden aan VISJleden hun honden punten gegeven, deze punten worden bij elkaar opgeteld. De hond met de meeste punten wordt bekroond met de clubtitel VISJ Bello&Bravo 2023. Alleen honden van VISJleden die meedoen aan de KCM+Veldwedstrijd komen voor deze titel in aanmerking.
Mocht u vragen hebben horen wij dat graag.

Mail uw vragen naar clubmatch@verenigingitaliaansestaandejachthonden.nl

 

N.B. Deelname aan activiteiten van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) gebeurt op eigen verantwoording. De Vereniging Italiaanse Staande jachthonden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens VISJ-activiteiten wordt geleden.

   
© Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden