Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden
Club voor de Bracco Italiano & Spinone in Nederland
ORGANISATIE
CLUB ONLINE
ONZE RASSEN
PUPS & HERPLAATS
FOKKEN
CLUB INFO
RESULTATEN
EMAIL
CONTACT
BESTUUR FOTO BLOG BRACCO ITALIANO GEBOORTEBERICHT VISJ FOK REGELS CLUB NIEUWS SHOW VOORZITTER
VISJ REGELS NIEUWS BLOG SPINONE HERPLAATSER VISJ FOKKERS AGENDA WERK SECRETARIS
AANMELDEN LID FACEBOOK PAGINA NIEUWS ARCHIEF KAMPIOEN PARADE PENNINGMEESTER
  WEBPAGINA HOME         VISJ TITELS  
Regione Montagnosa ChocoWinterwandeling

Hij is er weer....

Voor wie eerder mee is geweest, je kent de basisgegevens, noteer de datum en meld je aan op info@diregionemontagnosa.nl
(OOK ALS JE HIER AANGEEFT DAT JE GAAT ,TOCH GRAAG EVEN PER MAIL AANMELDEN )

 

Voor de eerste keer lezers, lees lekker verder…

Ook dit jaar bent u uitgenodigd voor de Regione Montagnosa Choco Winter Nieuwjaarswandeling voor alle vrienden en vriendinnen, kennissen, familie van kennel di Regione Montagnosa en leden van de Bracco-Italiano-Spinone-Club-NL. Het concept is gelijk aan de 8 eerdere edities! Het maken van een leuke gezellige wandeling met alle honden, gezellig kletsen onderweg, een versnapering halverwege (vooral veel warme choco uiteraard met of zonder slag en rum, Rocky Roads, koffie, thee en wie weet wat nog meer.)

Vorig jaar waren wij weer buitengewoon verrast over de super opkomst van vrienden met één of meerdere honden en ook gehele families die er met het gezin een dagje uit van maakte! We krijgen telkens zoveel positieve reacties een raditie is geboren! Hopelijk komt er nu weer eens sneeuw bij zodat het echte winterse gevoel weer bijdraagt tot de algehele vreugde! We kijken er naar uit iedereen weer te zien, gezellig bij te kletsen, en weer met zo veel te wandelen en te genieten.

Vorige keer was er wel erg veel drukte (100 mensen is wel erg veel en het wordt te groot en massaal), dus we gaan dit jaar iets beperkter van start.

De Locatie!
De Locatie blijft dit jaar hetzelfde als vorige jaren, namelijk in Epe/Nunspeet! We hebben weer gekozen voor dezelfde wandeling van ongeveer vijf kilometer. Dit is voor jonge kinderen en oudere of echte jonge honden ook goed te bewandelen. Mocht er een groep zijn die graag verder wil wandelen is er een mogelijkheid om door te wandelen bij het einde van de 6 kilometer en nog een lus van 5 kilometer er aan vast te plakken vanaf het startpunt. We wandelen voornamelijk in bos gedeeltes en een stukje Veluwe. Een klein stukje van de wandeling gaat over een verharde weg hier moeten de honden even aan de lijn. Dus vergeet die vooral niet! Verder is het een prima route voor de honden die wat verder weg gaan van de baas, ze kunnen allemaal gewoon los er is geen direct gevaar voor openbare wegen of andere gevaarlijke situaties! Maar… het blijft uw eigen verantwoording!

Natuurlijk komt u ook!
Halverwege het wandelen komen we bij een picknickplaats, waar we zorgen voor een lekkere en warme pauze waarbij we even kunnen ontdooien en opwarmen om de laatste kilometers in te zetten. Er zal warme chocolademelk zijn en allerlei andere winterse lekkernijen. Wij gaan al acht keer met alleen maar lege borden en thermosflessen naar huis! Dat moet genoeg zeggen! Ook zal er natuurlijk iets lekkers zijn voor de honden! Natuurlijk maken wij ook weer foto’s voor op facebook en de website van de VISJ en is er ruim de tijd om gezellig bij te praten over alle honden, het nieuwe jaar en de hoogtepunten van 2018!

De Praktische Informatie:

Opgeven is noodzakelijk! Het is misschien nog vroeg in de tijd, maar om te weten hoeveel chocolademelk wij moeten maken: Wil je laten weten of je komt? En met hoeveel personen. Hou rekening met het weer en zorg voor warme kleren. De wandeling gaat óók door als het regent of sneeuwt (?)! En, ook belangrijk: Er is geen restaurant of andere plek waar je je behoefte kunt doen, dus doe dat tevoren onderweg even bij een tankstation of dergelijks. In principe is de wandeling kosteloos, we houden niet zo van het betalen voor gezelligheid! Dat is iets wat vanzelfsprekend moet zijn. Maar wij halen wel, net als voorgaande keren, de evenementen spaarpot van zolder en zullen die tijdens de pauze tussen al het lekkers neerzetten. Hier vragen wij ieder die dat wil een vrijwillige bijdrage te leveren zodat wij deze onwijs leuke dag jaarlijks met elkaar kunnen blijven organiseren!

Hou rekening bij een grote groep honden, dat er loopse teven aanwezig kunnen zijn. Het is overigens verstandig om deze aangelijnd mee te nemen.

Parkeren:
A28 afslag Epe (Nr. 15) Weg richting Epe aanhouden over het wildrooster dan Parkeerterrein Zandenbos, direct eerste parkeerterrein aan de rechterkant! We zullen jullie daar opwachten!! Vanuit daar start de wandeling en daar komen we ook gezamenlijk weer terug!

En dan zijn er ook altijd nog wel laatkomers…..

Zoals we bovenstaand al hebben vermeld verzamelen we om 10:30 op parkeerterrein Zandenbos! Hier zullen we om exact 11:00 de wandeling in gaan zetten! Mocht je het niet kunnen vinden, een lekke band hebben, de hond vergeten zijn of de kinderen hebben toch geen zin: bel dan even en we kunnen even overleggen wat te doen, wachten of starten.

Frans: 06 1888 24 00
Geef je snel op!
Opgeven, UITSLUITEND VIA E-MAIL tot uiterlijk 10 februari 2018 kun je doen op onderstaande adres: info@diregionemontagnosa.nl
Laat even weten met hoeveel personen en hoeveel honden je komt!

N.B. Deelname aan activiteiten van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) gebeurt op eigen verantwoording. De Vereniging Italiaanse Staande jachthonden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens VISJ-activiteiten wordt geleden.

   
© Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden