Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden
Club voor de Bracco Italiano & Spinone in Nederland
ORGANISATIE
CLUB ONLINE
ONZE RASSEN
PUPS & HERPLAATS
FOKKEN
CLUB INFO
RESULTATEN
EMAIL
CONTACT
BESTUUR LEDEN BLOG BRACCO ITALIANO GEBOORTEBERICHT VISJ FOK REGELS CLUB NIEUWS SHOW VOORZITTER
STATUTEN & HR FACEBOOK PAGINA SPINONE DEKBERICHT VISJ FOKKERS AGENDA WERK SECRETARIS
AANMELDEN LID WEBPAGINA HOME GEZONDHEID HERPLAATSER NIEUWS ARCHIEF KAMPIOEN PARADE PENNINGMEESTER
OPZEGGEN LID         LINK VISJ TITELS  

CLUB NIEUWSACTUEEL

CLUB NIEUWS Actueel

07-03-2022 VISJ Jachtgebruikshonden wedstrijd op zaterdag 5 maart 2022
De combinaties werden afgelopen zaterdag getest op verschillende situaties die je tijdens een jacht in Nederland zou kunnen meemaken. Het werd een spannende wedstrijd waar uiteindelijk de Beste hond kon worden bekroond met de titel VISJ Cane da Caccia 2022, vertaald VISJ Jachthond 2022. Voorjager Stephanie Turion haalde de hoogste puntenscore op deze dagmet Bracco Italiano Ambrogio da Fendi di Ala D'Oro die nu de club titel CANE DA CACCIA 2022 mag voeren.
Op het leden BLOG staat een verslag met foto's, klik hier>>>>>

01-03-2022 Inschrijven op de Clubmatch
De inschrijving voor de Kampioensclubmatch op Zaterdag 25-06-2022 is geopend.
Op de VISJ Kampioensclubmatch zijn zowel honden van VISJ leden en niet leden. Het beloofd een heerlijke dag te worden in het Dogcenter te Kerkwijk. Wij zijn blij dat wij raskeurmeester Rob Douma hebben kunnen strikken dit jaar, hij keurt beide rassen. De keuring begint om 10.30 uur. De deelnemers aan de KCM moeten tenminste om 10.00 uur aanwezig zijn op het terrein. De organisatie en het secretariaat is vanaf 9.30 uur op het terrein aanwezig.
Zoals ieder jaar is er aan het einde van de keuringen de verkiezing CLUBWINNAAR BRACCO ITALIANO en CLUBWINNAAR SPINONE plus Beste in Show 2022.
Leden van de vereniging hebben een email ontvangen, die ze kunnen gebruiken om in te schrijven voor deze dag! Ben je lid maar heb je geen email ontvangen, laat het even weten aan de clubmatch@verenigingitaliaanse staande jachthonden.nl
Klik hier voor meer informatie>>>>

27-02-2022 Spinone Italiano Puppy's geboren
Op 16-02-2022 zijn 4 Spinone Italiano puppen geboren bij kennel "di Regione Montagnosa" .
Van harte gefeliciteerd met het nestje Bracco Italiano! Klik hier voor de pagina geboorte berichten>>
De rasvereniging geeft op de webpagina geboorteberichten weer. Fokkers aangesloten bij onze vereniging moeten zich houden aan de VISJ regels zoals o.a. beschreven in het fokreglement en huishoudelijk reglement. Op de webpagina kunt u dus enkel nest informatie zien van nestjes van VISJ leden en waarvan het nestje ten minste voldoen aan de vereniging regels.

25-02-2022 Handhaving huishoudelijk reglement.
De combinatie Bartolomeo Cavojasca x Prima Pierretta dal Podere Antico 09 februari 2017 van JK.van Doorn,is verwijderd van de pagina geboorte berichten, op grond van Artikel 7 in het huishoudelijk reglement. Waarbij geldt dat: -Iedere overtreding gedurende 5 jaar geregistreerd staat, alvorens deze komt te vervallen.

22-02-2022 Exterieur regel

Beste Leden
FOKREGLEMENT 7. EXTERIEURREGELS
7.1 Kwalificatie: beide ouderdieren moeten minimaal 2 keer hebben deelgenomen aan een door de Raad van Beheer en/of FCI gereglementeerde expositie en daar minimaal de kwalificatie ZG op elke expositie te hebben behaald. Gelukkig worden er weer meer shows georganiseerd.
Het bestuur heeft daarom besloten, dat vanaf, 1 augustus 2022 de fokregel over het hebben van tenminste 2x een ZG (artikel 7.1 van het VFR) weer van kracht zal zijn.
Met vriendelijke groet Tina Steffens secretaris

19-02-2022 VISJ Jachtaanleg Test geslaagd!
Prachtig droog weer, mooie velden en een prima aantal voorjagers en hun honden op de jaarlijks Jachtaanleg test. De jachtcommissie heeft weer voldoende potentie gezien en hoopt dat de deelnemers met hun honden aan de slag gaan en/of blijven gaan. De enthousiaste honden en hun begeleiders maakte deze dag tot een succes. Mocht je foto's hebben gemaakt en je wilt ze delen met de leden - stuur ze op, dan staan ze binnenkort op het Leden Foto BLOG Klik hier>>>


05-02-2022 Genieten van een Club Wandeling op strand met kleine groep.
De winterwandeling leek wel op een voorjaarswandeling door het zonnetje. Twee uren lang kon de kleine groep honden en hun baasjes genieten van het mooie strand in Hargen. Foto's staan op het leden BLOG, klik hier>>>>

26-01-2022 ALV 23-01-2022
De ALV is weer achter de rug, leden ontvangen vandaag de notulen via email.
Binnenkort staan de jaarverslagen op het leden BLOG, klik hier>>>>.

01-01-2021 Beste wensen voor 2022
Beste leden,

Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur
Frans Krijbolder
Linda Rutte
Tina Steffens

 

   
Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden